Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ζωγραφικής στο διαδίκτυο, (ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με επιτυχία από το 2009.
Δοκιμάστε τώρα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε... Τα πρώτα 3 μαθήματα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής...



Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Μονοήμερο σεμινάριο Δεκεμβρίου: Μικτή τεχνική ακουαρέλας και....

Ένα ακόμα σεμινάριο πριν το τέλος του χρόνου, όπως σας είχα υποσχεθεί με θέμα αυτή τη φορά την μικτή τεχνική της εκφραστικής ακουαρέλας με χρήση φωτογραφικού υλικού σαν στοιχείο αναφοράς.
 
Το σημαντικό σε αυτό το σεμινάριο πέρα από την τεχνική είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσουμε την φωτογραφία δημιουργικά έτσι ώστε να την «ερμηνεύσουμε» και να μην την αντιγράψουμε. Θα δούμε μαζί πως μελετάμε μια φωτογραφία, τι στοιχεία αφαιρούμε, τι αλλάζουμε ή τι ενδεχομένως προσθέτουμε.
Η μικτή τεχνική της ακουαρέλας θα δώσει την δυνατότητα στον καθένα από εσάς να δημιουργήσει ένα έργο με προσωπικό ύφος και στυλ. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο εργαστήριο μου, στην Πλ. Μαβίλη τις δύο πρώτες Κυριακές του Δεκεμβρίου: 
Κυριακή 1 / 12 και θα επαναληφθεί την Κυριακή 8 / 12.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις είναι περιορισμένες (μόνον έξι άτομα) γι αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
Διαλέξτε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί περισσότερο και επικοινωνήστε μαζί μου στο mariela663@gmail.com για επιπλέον πληροφορίες και για να κρατήσω τη θέση σας!!


Όπως πάντα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και όσοι βρίσκεστε εκτός Αθηνών, με βίντεο που θα σας σταλεί, αναλυτικές γραπτές οδηγίες και φυσικά την προσωπική διόρθωση της εργασίας σας. Το υλικό θα είναι έτοιμο πριν από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, έτσι όποιος το επιθυμεί μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα με εμάς, χωρίς βέβαια να είναι αυτό απαραίτητο.

Φυσικά, δεν θα λείψουν τα καφεδάκια (ή τσιπουράκια για «μερικούς») και άλλες…. μικρές λιχουδιές!!! Σας περιμένω….

4 σχόλια:

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Μαριέλα μου ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!
Δηλώνω συμμετοχή στους εν θαλάσση μακράν.
Στείλε μου οδηγίες χρήσης...ξέρεις εσύ
Φιλάκια πολλά

Mariela είπε...

Χαρά μου, θα πάρεις τις πληροφορίες εντός της ημέρας... φιλιά πολλά!!

Χριστίνα είπε...

Είναι τόσο δελεαστικές οι συνθέσεις με τις φωτογραφίες και την δημιουργική προσωπική έκφραση!!! Πολύ σύντομα θα το πάρω και γω μαζί με τους εν θαλάσση μακράν...Καλή επιτυχία Μαριέλα

Paraskevi Lamprini M. είπε...

εντυπωσιακό!! καλη επιτυχια!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails