Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ζωγραφικής στο διαδίκτυο, (ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με επιτυχία από το 2009.
Δοκιμάστε τώρα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε... Τα πρώτα 3 μαθήματα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής...



Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά "Τα χαρούμενα πινέλα"


Μετά την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ζωγραφικής ενηλίκων, το Εικαστικό καφενείο ξεκινάει τώρα μια νέα σειρά μαθημάτων ζωγραφικής «Τα χαρούμενα πινέλα», ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. 
Μέσα από ασκήσεις που μοιάζουν με παιχνίδι, τα παιδιά θα κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του χρώματος και της δημιουργίας ενώ θα αποκτήσουν μια νέα αντίληψη για τον κόσμο γύρω τους.
Θα ζωγραφίσουμε τοπία και αφηρημένες συνθέσεις, θα σχεδιάσουμε ζωάκια και πορτρέτα, θα δημιουργήσουμε εικόνες γνώριμες αλλά και ονειρικές.
Θα κόψουμε και θα κολλήσουμε χαρτιά, θα δοκιμάσουμε τεχνικές όπως ζωγραφική με σφουγγάρια και φίλτρα του καφέ, θα χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά μαζί.
Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά θα διευρύνουν τη φαντασία και την παρατηρητικότητα τους, θα εκφράσουν ελεύθερα τη σκέψη και τα συναισθήματα τους ενώ θα καλλιεργήσουν την καλαισθησία τους.
Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε βήμα για να λύνω απορίες αλλά και να καθοδηγώ.
Για τα παιδιά δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. 
Υπάρχει μόνο μια αστείρευτη διάθεση για έκφραση που ζητά απλά το κατάλληλο περιβάλλον για ν’ ανθίσει.

Πολύ σύντομα κοντά σας και φυσικά πάντα στο διαδίκτυο!!


1 σχόλιο:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails