Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ζωγραφικής στο διαδίκτυο, (ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με επιτυχία από το 2009.
Δοκιμάστε τώρα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε... Τα πρώτα 3 μαθήματα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής...Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τριήμερο σεμινάριο ζωγραφικής Ιούνιος 2013


ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

Την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου,  θα γίνει το γνωστό πλέον τριήμερο σεμινάριο ζωγραφικής στους δρόμους της Αθήνας.
Αυτή τη φορά θα ακολουθήσουμε τα χνάρια του Σωκράτη, του Θεμιστοκλή, του Περικλή και πολλών άλλων για να δημιουργήσουμε ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο.

Το ταξιδιωτικό ημερολόγιο στην εικαστική γλώσσα, περιγράφει μέσα από εικόνες μια συγκεκριμένη διαδρομή, γεγονότα κατά τη διάρκεια της διαδρομής καθώς και άλλα στοιχεία σημαντικά για τον κάθε δημιουργό.
Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι στο τέλος, «διαβάζοντας» το κάθε ημερολόγιο, ανακαλύπτουμε διαφορετικές ιστορίες, απόψεις και κυρίως προσωπικές ματιές…

Θα δουλέψουμε με πολλά και διαφορετικά υλικά, θα μάθουμε εκφραστικές τεχνικές, θα κάνουμε κολάζ, θα εμπνευστούμε από την Αρχαία Ελλάδα για να δημιουργήσουμε τον δικό μας «ταξίδι».

Όπως και στο μονοήμερο σεμινάριο μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Ταξιδιωτικό ημερολόγιο» και όσοι βρίσκεστε εκτός Αθηνών, με βίντεο που θα σας σταλούν, αναλυτικές γραπτές οδηγίες και φυσικά την προσωπική διόρθωση της εργασίας σας.
Λόγω της ιδιομορφίας του σεμιναρίου θα σας δοθούν και ειδικές οδηγίες για το πώς θα διαμορφώσετε τη διαδρομή σας.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες διευκρινίζοντας για ποιο από τα δύο σεμινάρια ενδιαφέρεστε (τόπος και τρόπος διεξαγωγής, κόστος και τι περιλαμβάνει, υλικά σεμιναρίου κλπ.) στο mariela663@gmail.com
Με την ένδειξη: Σεμινάριο Ιουνίου3 σχόλια:

Katrina είπε...

Πραγματικα θα ηθελα να ξερω μαθαινετε η ζωγραφικη η ειναι να το εχεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαριέλα μου, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι...με το καλό να φτάσεις στην Νάξο σου!!!!
Καλή επιτυχία στο σεμινάριο!!!!!!
Πολλά γλυκά καλοκαιρινά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Το καφενείο αυτό είχε και καφέ, και άλλα χρώματα, πιο φωτεινά, και πεύκα και μάρμαρα, και ήλιο και λαγαρές σκιές και την αμείωτη προσοχή της Μαριέλας που δεν μεταδίδει μόνο γνώση και τεχνική αλλά και μια απίστευτη ενέργεια που πηγάζει από την αγάπη για τη δουλειά παράλληλα με την αγάπη για τον Ανθρωπο, με κεφαλαίο. Είτε "τόχεις", είτε όχι με το σχέδιο και το χρώμα, θα βρεις έναν τρόπο να δημιουργήσεις κοντά της. Ετσι έγινα από συμμαθήτρια του άλλοτε, μαθήτριά της σημερινή, μαθήτρια ενός ανθρώπου που δημιουργεί και μοιράζει σαν ζεστό ψωμί την τέχνη της να νοιάζεται και να φροντίζει. Είναι σπάνιο, είναι και πολύτιμο, είναι και ελπιδοφόρο.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails