Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ζωγραφικής στο διαδίκτυο, (ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με επιτυχία από το 2009.
Δοκιμάστε τώρα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε... Τα πρώτα 3 μαθήματα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής...Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Τριήμερο Σεμινάριο Ζωγραφικής "Βιομηχανικό Τοπίο"


Την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου,  θα έχετε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της ζωγραφικής στους δρόμους της Αθήνας.
Σε αυτό το σεμινάριο θα ακολουθήσουμε ένα οδοιπορικό με θέμα το «Βιομηχανικό τοπίο» στην περιοχή Γκάζι – Τεχνόπολις.
Είναι ένα θέμα που θα μας δώσει πολλά δημιουργικά ερεθίσματα και ιδέες.
Θα μελετήσουμε τα γήινα και τα γκρίζα χρώματα αρχικά, ενώ στη συνέχεια θα αποδώσουμε το βιομηχανικό τοπίο σύμφωνα με τις δικές μας επιλογές.
Θα μάθουμε έναν ξεχωριστό τρόπο σύνθεσης που επιτρέπει τη δημιουργία ιδιαίτερα πρωτότυπων έργων μέσα από «αρνητικά σχήματα».
Για όλα αυτά, θα περιπλανηθούμε κυρίως στον χώρο της Τεχνόπολις και του Μουσείου Βιομηχανικού Φωταερίου ξεκινώντας από το υπέροχο καφέ «Gaz a leau όπου και θα κάνω την παρουσίαση του μαθήματος την Παρασκευή το απόγευμα.
Όπως πάντα μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και όσοι βρίσκεστε εκτός Αθηνών, με βίντεο που θα σας σταλούν, αναλυτικές γραπτές οδηγίες, φωτογραφίες και φυσικά την προσωπική διόρθωση της εργασίας σας.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες διευκρινίζοντας για ποιο από τα δύο σεμινάρια ενδιαφέρεστε (τόπος και τρόπος διεξαγωγής, κόστος, υλικά σεμιναρίου κλπ.) στο mariela663@gmail.com
Με την ένδειξη: Σεμινάριο Ιουνίου

5 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails