Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ζωγραφικής στο διαδίκτυο, (ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με επιτυχία από το 2009.
Δοκιμάστε τώρα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε... Τα πρώτα 3 μαθήματα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής...



Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

"Art Puzzles" • Η νέα μέθοδος του Εικαστικού Καφενείου....


Τι είναι τα Art Puzzles;
Καθώς η καθημερινότητα μας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει η ανάγκη μας για μια θετική και δημιουργική ανάσα, αποφάσισα να προχωρήσω σε έναν νέο και πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας του Εικαστικού Καφενείου.
Τα 40 μαθήματα του βασικού προγράμματος σε συνδυασμό με το Σχέδιο Β΄ καθώς και κάποιες ασκήσεις από τα σεμινάρια που απέσυρα τον προηγούμενο χρόνο, θα αποτελέσουν την μαγιά για μικρά «κομμάτια» που θα περιλαμβάνουν από 3 έως 5 μαθήματα το πολύ.
Οι συνδυασμοί που θα γίνουν είναι πολλοί, έτσι θα μπορεί ο καθένας να επιλέξει αυτό που του αρέσει ή/και του χρειάζεται ανά πάσα στιγμή.
Σε μικρό χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος θα μπορείτε να παίρνετε τις δημιουργικές σας ανάσες όταν και όποτε το θελήσετε εσείς.
Το κάθε κομμάτι Art Puzzle θα αποστέλλεται ολόκληρο και όχι ένα μάθημα την εβδομάδα. Πάντα θα ισχύει η διόρθωση των εργασιών σας.
Φυσικά όλα τα προγράμματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν και στην κανονική τους μορφή όπως τα ξέρετε μέχρι τώρα.
Τα Art Puzzles δεν ισχύουν για το παιδικό πρόγραμμα ζωγραφικής «Τα χαρούμενα πινέλα» καθώς και για τα μαθήματα Αγιογραφίας. Τα δύο αυτά προγράμματα θα παραμείνουν ως έχουν.

Σε λίγες μέρες τα πρώτα Puzzles θα είναι κοντά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails